НА ВИКЕНД ВО ЛИСАБОН
Лисабон

Лисабон е навистина интересен и убав град, тука позади секое ќоше ќе пронајдете нешто интересно што ќе го задржи вашето внимание, па затоа во прилог мал водич за вашата прошетка низ Лисабон. Што да посетите: 1.   Црквата Igreja do Carmo  – поради рушевините кои ќе ве остават без зборови 2.   Населбата Баиро Алто – поради големиот […]

Read more