НА ВИКЕНД ВО ЖЕНЕВА
Женева

Моето патување во Женева беше само на неколку дена, бидејќи живеев во Торино и имаше директен автобус решивме да отидеме само на еден викенд. Тоа беше пред неколку години, но денес исто така е многу лесно да стигнете до Женева, благодарение на евтините летови од Скопје до Базел или до некој друг европски град па […]

Read more