CUSCO, OLLANTAYTAMBO, AGUAS CALIENTES И MACHU PICCHU
Machu Picchu

Ден 2 – 6:  Cusco, Ollantaytambo, Aguas Calientes, Machu Picchu   Еве ме повторно на аеродромот Хорхе Чавез во Лима, 12h летање претходниот ден ми беа малце , па сега да продолжам. Caмо што слетав од зима на лето и сега треба повторно да сменам клима и да се качам на 3400м надморска височина каде […]

Read more