ЗАГРЕБ И НАЦИОНАЛЕН ПАРК ПЛИТВИЦЕ
Загреб

Ако ви се бега на неколку дена надвор од Скопје и Македонија, еве ви еден предлог идеја за кратко и не многу скапо патување. Загреб Превоз: Од Скопје има директна линија до Загреб со Хисар туризам, картата чини околу 90 евра во два правци и се патува околу 10/11 часа. Сместување: Во Загреб има многу […]

Read more